查看: 5226|回復: 52
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ζ夢幻小築 v 公測火熱收人 唔入都睇下圖

見到樂古好多人話想開團....但係好似個個都係得把口無實際行動咁
係度都呼籲下.....公測有興趣1齊玩既人組個團...【不代表樂古....】

本團宗旨
.分享遊戲心得及經驗
.吹水閒聊
.團P攻城
.認識朋友
.探索遊戲世界
.互相照應

公測有興趣加入我地大家庭  
mgroup72443@hotmail.com  團 m 群
baby__love@live.hk              我msn

內含團網,但因板規所限無法貼出.....
請到m群個人訊息/向我本人索取
內含各配點攻略,遊戲資訊,本團最新動態及各類休息
為會員提供1個私人的聊天頻道

拿拿聲去開團先-_______-v  

收 人 中-_____- 呆 呆....

拍 團 照 ^______^ 【 謎 之 聲 : 咁 小 人.... 咁 爛 既 地 方.....】

換 地 方~________~.......

吹 雞 影 相 囧

我 的 護 軍 0.0

1 本 正 經 - -

扒 地 = =

希望大家喜歡==

重覆:
公測有興趣加入我地大家庭  
mgroup72443@hotmail.com  團 m 群
baby__love@live.hk              我msn -___-

另外呼籲1下...早前已入會的會員請在公測當天開M群聽取指示
還有在團網上報到....以便點數...本團只為已報到的團員留位,敬請留意

回復

說真的
太多符號不太喜歡
所以不加入了 (你這啥理由
回復 支持 反對

我會+入不個我唔係好知點玩[[bao_34]]
回復 支持 反對

原帖由 0074807 於 7-10-2008 23:20 發表
我會+入不個我唔係好知點玩[]

唔 知 點 玩 無 所 謂....無 人 1 開 始 就 會 識 玩 架 啦
如 果 你 係 有 心 既 我 地 非 常 歡 迎
大 家 1 齊 討 論   研 究 最 強 / 最 好 既 配 點 ,打 法
互 相 提 點 先 會 有 進 步
回復 支持 反對

我想入.....我只係玩過吞食  吞食2冇晒ac  唔知難唔難玩既呢~~不過我都叫左5個fd一起升lv果d  一定好快升... 我會多d吹水  ~~我加左你msn 我開左ac搵你地~~團網我開左ac叫仔仔│
回復 支持 反對

原帖由 幻b仔 於 10-10-2008 17:59 發表
我想入.....我只係玩過吞食  吞食2冇晒ac  唔知難唔難玩既呢~~不過我都叫左5個fd一起升lv果d  一定好快升... 我會多d吹水  ~~我加左你msn 我開左ac搵你地~~團網我開左ac叫仔仔│

謝 樓 上.... 有 你 地 既 支 持 夢 幻 小 築 1 定 會 更 強 大....
係 度 呼 籲 1 下.... 遲 下 我 地 團 會 簡 單 地 分 隊....
t1 t2 t3 t4 t5 t6    預計會先有6隊
常日既就同自己t既人1齊玩...增進感情&默契....自己有fd可以拉埋1齊....唔夠數會係其他團員度分配
之後每星期係自己1 t 既人同另外1 t  pk...分等級... 順序由t1 最 強 -> 至t6 最 弱 等
其 後 有 團 戰, 城 戰, 團 p 都 由 最 強 兩 隊 表 表 團 出 戰
當 然 個 別 想 玩 既 都 歡 迎...原 果 最 強 果 隊 弱 左 比 其 他 隊 追 到 就 退 落 黎....
用 呢 1 種 制 度 保 持 團 既 質 數
回復 支持 反對

推 1 推 -         -
希望多d人入黎啦.....目前共32人+__+
回復 支持 反對

我想問唔多講野會唔會比人踢??
回復 支持 反對

原帖由 牙鋒 於 12-10-2008 13:30 發表
我想問唔多講野會唔會比人踢??

唔會既....不過搵你果陣最好係度啦...
做隱形人好悶...不如識多d朋友..1齊傾計~~1齊玩啦
回復 支持 反對

我想入 咁我我係新仔 收唔收嫁[[bao_05]] ?
回復 支持 反對