打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

Firzen:好野!搞店左啦!
mondy:你頭先d暗號真係難明bao_50
yoda:好彩我地叻bao_11
gloria:再春d的人都唔明啦~
jedi:你未死架?
逃犯:機槍掃射~
mondy:十連發~
中哂所有子彈~搞到子彈跌左落地~
逃犯:地煞之劍:
yoda:地雷震!~!~!~
在地下~地雷震的力量解決左地煞之劍的威力~
逃犯:點解招招都冇用架?
jedi:因為你未熟練~寒氣斷空!
逃犯:啊呀!~[跌左落地]
gloria:冷凍符!
逃犯:..............[死左+冷凍中]
gloria:搞店~
jedi:成個監獄的人都比我地殺哂bao_22 [殺人犯?]
yoda:番去囉~
Firzen:唔係~
mondy:重有人咩?
Firzen:重有個地方我地未去的~
jedi:邊到?
Firzen:監獄實驗場~
yoda:咁入去囉!
Firzen:我聽學生主任講入面d怪物異常強大~所以都係唔好入~
gloria:咁番去啦~
Firzen:嗯嗯[心想:好似有邊個係到叫我咁呢?]
--------------聖門本館--------------
學生主任[聖門]:番黎啦~
Firzen:係呀~
學生主任[聖門]:好~你地的獎勵~每人一套:
b級精鋼套裝~
含褲/裙,衣服,鞋,手套~
每套價值:35,000,000~
jedi:bao_40
yoda:多謝哂呀!
學生主任[聖門]:你地明天再黎啦~我再有任務比你地~晚啦e+~
Firzen:好啦~byebye啦~
-------------前往宿舍途中-------------
mondy:今晚我地一齊訓囉~
Firzen:好呀~
jedi:真的!?
gloria:我地識左咁耐~
yoda:是但啦~
Firzen:肚餓tim~我去買個杯面食~你地要唔要呀!~
mondy,jedi,yoda,gloria:要~
yoda:咁我地番去先啦~
-------------買完面番宿舍果陣-------------
Firzen:呀.............[比人打左一拳]
??:哼~
Firzen:喂~你做咩呀?
??:尋仇~
待~

[ Last edited by Ken168168 on 2006-9-4 at 02:03 PM ]
回復 支持 反對

殘暴崔貝達:你呀~
Firzen:咩事呀大佬bao_26
殘暴崔貝達:你之前殺左我的人呀~
Firzen:殺左邊個呀bao_26
殘暴崔貝達:係我的細佬的朋友的老豆的二奶間接的祖母的細仔的朋友的老豆朋友的大仔~
Firzen:你講咩呀?
殘暴崔貝達:暗黑刀神呀~
Firzen:喔!~你話佢呀~
殘暴崔貝達:咁簡易的說明你都唔識?
Firzen:下~達文西都唔會識啦.......[達文西:智商220]
殘暴崔貝達:食蕉啦你~突擊!
Firzen:呀..........[撞牆了]......咳咳咳.......
殘暴崔貝達:死未~
Firzen:你阿媽個仔呀.......
殘暴崔貝達:我媽個仔?等我想下係邊個先~
Firzen:劍魂!
殘暴崔貝達:飛燕旋風腿!
----踢散左d劍氣----
Firzen:聖靈召喚!~
殘暴崔貝達:神龍地裂擊!
----打碎左d雷----[冇咩可能= =]
Firzen:嘩~咁落去唔店的波~
殘暴崔貝達:嘿嘿~[覺醒]~
Firzen:嗯~狂劍[光影]~
Firzen:劍環炮~
殘暴崔貝達:反彈氣~
Firzen:呀!~!~!~!~!~!~![用盡全力力量使出呢一招]
殘暴崔貝達:阿......[不敵於劍環炮跌了落地]
Firzen:追魂劍~[過了一秒即黑使出]
殘暴崔貝達:太極神拳![一樣]
Firzen:嘿...[笑了一下]
殘暴崔貝達:唔!
太極神拳完係冇用~
殘暴崔貝達:啊.......! ! ! !
Firzen:你唔係我的對手呢.......bao_17
殘暴崔貝達:呀! ! ![傻左]
殘暴崔貝達:唔係咁架~結局唔會係我敗架!反彈氣獅之怒吼!
Firzen:可惡.......劍風~
殘暴崔貝達:嘿嘿.......[避開劍風跑到Firzen:的頸下]
Firzen:唔........?
殘暴崔貝達:天昇拳! ! ! !
Firzen:呀............[全中]
----Firzen倒係地下----
殘暴崔貝達:再見啦bao_43
jedi:翔空斬!
殘暴崔貝達:呀........我太大意啦........[氣絕]
jedi:冇事嗎?
Firzen:有呀!比人打左一大拳~
jedi:番佢訓下啦~好快冇事~
Firzen:我行唔到bao_40
jedi:點算呀bao_24
Firzen:你[咩]我啦bao_38
jedi:算啦算啦~係波~杯面呢?
Firzen:係果到~
.......[汁番]
jedi:你分你果個杯面比我就[咩]你啦~
Firzen:好啦好啦~
----待----

[ Last edited by Ken168168 on 2006-9-9 at 12:08 PM ]
回復 支持 反對

唔係冇=-=
係重有= =!
回復 支持 反對

多d人回咪有囉=3=
回復 支持 反對

Firzen:hey~各位我番黎啦~
mondy:做咩咁遲呀?
yoda:我好鬼死肚餓bao_22
gloria:係唔係有咩事?
jedi:冇~佢係路上跌傷左~我咁岩出去買汽水果陣見到佢~
Firzen:唉~冇計啦~鬼叫我黑仔~開餐啦!
jedi:Firzen~
Firzen:咩呀?
jedi:個面比番你啦~bao_49
Firzen:咁好人bao_11
jedi:我地唔係朋友黎架咩?一定要同我食哂佢~唔係的話多謝你$500,000~
Firzen:一定~
-------------食完後------------
mondy:你估今次的任務難唔難?
Firzen:應該都好難啦~
jedi:不如我地係本洞提升一下我地的力量先啦!bao_48
yoda:果到怪物好勁架...........bao_27
gloria:有幾呀?bao_26
yoda:具體情況我就唔清楚~
Firzen:好!訓覺~冇精神打屎屈~
jedi:你咁講又岩~早[頭]~
mondy:早[頭]~
gloria:我訓啦各位~
yoda:我都訓啦~
-----------明天早上------------
學生主任[聖門]:好~信就交比你啦~你地一定要平安番黎呀~
Firzen:係的!
-----------本洞入口-----------
警察:喔~有人黎啦~
jedi:你係到做咩呀?
警察:我只想同你地講一件事~
mondy:咩事呀?
警察:時間停頓了~什麼都不回會回頭。
Firzen:你咁講係咩意思呀?
yoda:唔通.............
gloria:yoda做咩呀?
yoda:呢到的時間停頓左.........任何有關要回復的野都冇得回復........
jedi:我都唔係好明~
yoda:例如你唔會肚餓~你受左傷你唔會好番~你暈左唔會[腥]番等~
Firzen:下........咁呢到咪好危險~?
yoda:無錯~
mondy:事到如今~我地冇回頭架啦~行吧!
gloria:生體加速!
待續............
回復 支持 反對

Originally posted by o感覺^ at 2006-9-16 10:24:
=                       =隔左咁耐先得一個 嗚 作多D丫\"/

好少咩= =?
算多架啦=-=
回復 支持 反對

Originally posted by 呀霖 at 2006-9-17 16:32:
好奇怪...做咩時間停左!?怕怕''

本洞係咁架嗎= =~

---------一路上--------
Firzenh!賣吉!你地睇下!bao_10
jedi:嘩!d車.............
[img]http://www.nakuz.com/bbs/upload/192016/Nakuz_ran20060917[1914]000_ArHI.jpg[/img]
gloria:真係停左時間波~
yoda:呢到好危險呀..........你地又睇下~
[img]http://www.nakuz.com/bbs/upload/192016/Nakuz_ran20060917[1915]000_7SlL.jpg[/img]
jedi:呢到一起好激bao_48
火魔道士:哎呀哎呀~有幾個人竟然比我地做訓練專用品~都唔錯呀~
冰魔道士:我好耐未殺過人了。
毒魔道士:將毒放入佢地的肉體裡..........
光魔道士:第15246個入侵者............
Firzenh~好玩啦~劍環炮!bao_18
jedi:血刀亂舞~
光魔道士,冰魔道士:五重寒氣斷空~
瓦解左劍環炮同血刀亂舞~
gloria:重力磁場~
yoda:神龍地裂擊!~
火魔道士:烈炎破壞炮!
瓦解左重力磁場~
火魔道士:呀~[比yoda的地龍地裂擊打]
mondy:守護鬼箭!
毒魔道士:惡毒針刺!
當mondy想出守護鬼箭時比毒魔道士的惡毒針刺擊中~
mondy:點解會咁難頂的呢種感覺........
毒魔道士:嘿嘿嘿~你中左的係一種特別的毒藥~只有我身上的解藥先可以9到你!
yoda:吓~反彈氣~
毒魔道士:我大意過頭啦.........[死亡]
火魔道士:烈炎火球!
gloria:冰地升天波!
火魔道士:.............[比冰冷住,可以話死亡]
yoda:解藥解藥你係邊個~[在毒魔道士身上搵緊]
mondy:好辛苦~
gloria:治癒術!點解冇用!?
yoda:搵到啦!飲左佢啦!
mondy:.........果然有用~唔該哂~幫Firzen佢地啦!
jedi:昇龍亂舞~
冰魔道士:烏雪粉飛!
Firzen:我偷襲!追魂劍!
光魔道士:雷電光束~
Firzen:可惡.........
光魔道士:哈!
gloia:重力磁場!
光魔道士:呀...........[死亡]
冰魔道士:死啦!粉雪浪蝶!~!~!~!
jedi:咁強的呢一招........!
Firzen:咪係到佐住哂呀!劍環炮!
冰魔道士:阿.................[死亡]
mondy:搞店啦~!bao_31
yoda:咁行囉~
-------------------30分鍾後---------------------
[img]http://www.nakuz.com/bbs/upload/192016/Nakuz_ran20060917[1922]000_xq0y.jpg[/img]
yoda:呢到就係本社...........
gloria:好靚呀!
mondy:真係波!
jedi:入面竟然有d咩呢?
Firzen:記得睇下一集同回覆呀= =[純粹惡搞]
待續................

[ Last edited by Ken168168 on 2006-9-17 at 11:21 PM ]
回復 支持 反對

咁辛苦作竟然無人回=-=!
失望= =
回復 支持 反對

-------------本社1f接待區-------------

接待員:歡迎光臨本社~請問有咩貴幹?
Firzen:我地黎搵你老板的~想比封信佢的~bao_47
接待員:請你地等一等~
xxxxxxxx[電話的號碼聲]
接待員:老板!有人想比封信你呀~
boss:嗯~叫佢上黎~
接待員:請上去99f呀~
Firzen:好的~
-------------本社99f-------------

boss:初次見面~請多多指教~
Firzen:你好~
jedi:Firzen~快d比封信佢~
Firzenk~boss~我有封信比你~係聖門學院的主任比你的~請過目~
boss:嗯嗯~
--------------------------------
本社的boss:
      你好~本社的boss~我是聖門學院的主任xxxxxx~我叫這五個人送這封信的原因~是因為我想和你談一件事~聽說你們公司的缺少強勁人類~所以沒辦法研究~我這信這五個人正好是一群[研究品]~只要你在五日裡給我$xxxxxxxxx做學院xx費~就任由你研究~

聖門學院學生主任.
--------------------------------

boss:嗯.具體情況我了解了.......所以請你們死在這裡吧.........

待續.........
請各位回覆增強我的動力吧\   -   /
回復 支持 反對

Originally posted by 昇昇之火『2』 at 2006-9-22 08:25:
你可唔可以一次過post晒佢
唔係咁叫抄人/呃post

我抄邊個呀= =?
回復 支持 反對