打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

好睇呀=X= 特別係加左新人物-  -
回復 支持 反對

好好睇呀@@
好正,快d作多d呀
回復 支持 反對

不過唔夠感情=3= 最好加d主角之間既感情=3=
回復 支持 反對

作得幾好,,~幾搞笑-口-"~最鍾意打牌歌度xDDDD"~點解哇睇唔到歌D圖圖既>﹏<"
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
仲有冇架?好好睇呀~
回復 支持 反對

過了一分鍾左右~煙開始散去~但沒見到有人影~在某個角度看,有一個不明的物體,似睇到似睇唔到~原來那是一道門~門慢慢地打開...
yoda:好彩我夠聰明...
jedi:千鈞一髮之時...
Firzen:我要拜你為偶像!!
mondy:唔好講咁多野啦~汁到條命咪得囉~快d行啦~
gloria:我係唔係身處係電影世界到?[意思係話唔信自己咪好彩]
---------第七實驗室門前---------
這裡烏煙瘴氣,基本上係見不到任何物體~
Firzen:呢到有人...!
mondy:邊個?有人咩?
終極毀滅者:果然好野...[從上跳下]
jedi:你就係巨人_號克?
終極毀滅者:唔係~我只係佢的朋友姐!~
yoda:咁你係好人定壞人?
終極毀滅者:係我朋友的角度黎講係好人,係你地的角度黎講應該係.....
Firzen:姐係你係壞啦?劍環炮!
終極毀滅者:嘿嘿~
終極毀滅者突然不見了~
Firzen以為佢一定會閃去佢後面~於是...佢使出到迴刀斬~但終極毀滅者就出現係佢的前面...
終極毀滅者:六芒咀咒!!

[圖片有d差唔好意思]= =
五人都快速地避開~但都被擊中~
終極毀滅者:不論你離呢個六芒星幾遠都會被我擊中的!
Firzen: 地核裂紋![類似劍氣震波]
mondy:守護鬼箭!
jedi:血刀亂舞!
yoda:極光旋風!
gloria:重力磁場!
終極毀滅者:血肉昇華!
佢把所有的招式都掃散了!就在佢出完招的一瞬間.....
Firzen:勾魂劍!
終極毀滅者:呀!![痛苦地叫]
勾魂劍連同終極毀滅者的靈魂一同拉出去......
終極毀滅者[弟]:呀阿呀!!!誰呀!?[打喊怒]
Firzen:點解會有兩個人的?
終極毀滅者[弟]:哥哥!![痛哭]
yoda:唔好咁啦小朋友~最多我比番你哥哥條屍你啦!
終極毀滅者[弟]:可惡呀~!我依家咩都冇啦!受死啦!渴渴渴![想將斧頭斬落去之時]
jedi:大家準備避開!
{拍拍拍]
終極毀滅者[弟]:嗚呀!![死亡]
gloria:佢做咩呀?
mondy:睇個樣似甩[較]~
Firzen:我地好好彩呢!
yoda:的確...如果可以如此就好了.......
------------續-----------
就完~
回復 支持 反對

張圖真得黎有好似假假地= =+
回復 支持 反對

原帖由 暴力夏美 於 2006-11-30 08:41 AM 發表
張圖真得黎有好似假假地= =+

真的= =
但搵唔到有極好的= =
回復 支持 反對

唔一定要圖既 咁不如早d作下一段文啦=~=+
回復 支持 反對

好ok喔:lol :lol :lol :lol

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
※暗雲之雷※ -5 字數不足

查看全部評分

回復 支持 反對