打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 幽藍私服安裝+申請教學

關閉 [複製鏈接]
請問有人有補丁的網址嗎
有的話請給我好嗎    因為我補丁都下載到一半就停了
回復 支持 反對

Dl左又裝左...但我入到去有7個 ser..無咩高立>"<第一次玩私服.完全唔識...有無人幫幫我

我icq : 214527604
msn:cat_cat_ki@hotmail.com
回復 支持 反對

go
od thx
回復 支持 反對

首先,你必要有一個主程式,一定要用呢個,唔係ge話會好易cut line
之後你到上面ge簡體補丁,下載果舊野,放入去C:\Program Files\Feya\Ran解壓
解壓完,你開亂會見到佢係一個叫幽藍ge私服。
你開到之後,你可能睇到會係亂碼,唔洗驚
將上面亂碼解決個網址copy一次,貼上去打網址果到
你就會dl到一舊野,將佢save係任何一個地方
dl完之後,佢應該會解壓係C:\Program Files\Feya
解壓完之後,佢就會完完全全變成一個中文繁體ge亂,不過係私服

之後你到上面ge簡體補丁,下載果舊野   邊q能舊野呀
回復 支持 反對

邊度有簡體補丁= =?我靜係見到中文化
回復 支持 反對

Originally posted by 貓me at 2006-2-7 20:15:
邊度有簡體補丁= =?我靜係見到中文化

我同你一樣呀,我就係唔識整簡體補丁同唔明d1係咩~
回復 支持 反對

Originally posted by 天俊哥 at 2006-2-7 12:20:

我同你一樣呀,我就係唔識整簡體補丁同唔明d1係咩~

Dl =下載 =v="
等我樣樣試下....反正聽日開始又返工...得唔得都無咩時間玩~唉
回復 支持 反對

又唔講邊個係簡體補丁
回復 支持 反對

個中文化咪係個補丁囉= ="
不過個補丁dl果度已經過左期...........
如果唔係我會玩到嫁~
樓主~如果得o既話~
整多次上黎牙~唔該>.<""
回復 支持 反對

為啥行ㄋ    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
回復 支持 反對