打印 上一主題 下一主題
收起左側

熱烈期待※真三國無雙 聯合突襲※討論區→吹水區 請自重←

冇錢的............

一等一良好窮人 = ="
小紫﹏§ 發表於 2009-2-16 23:50

收返500樂點算XD
回復 支持 反對

71# 小瀑﹏§

2個名,,,符號一樣-   -
係個名唔同,,,等我又開返個黎玩下先 XD
回復 支持 反對

71# 小瀑﹏§

2個名,,,符號一樣-   -
係個名唔同,,,等我又開返個黎玩下先 XD
•真心相待• 發表於 2009-2-17 11:05

@@開個名係咩!?!?
回復 支持 反對

係其他網down唔到tim
回復 支持 反對

聽我的同學說出了試玩版了(?)
誰玩了的啊?!
回復 支持 反對

出左試版啦....我玩緊啦...用緊孫尚香[[onion_53]].....講真隻game有d無聊....
回復 支持 反對

出左啦@@我都玩緊...
回復 支持 反對

先鋒隊的癮子很快會被遊戲吊起
回復 支持 反對

哈哈哈....睇到大陸網可以改貂蟬出黎用呢..出左金手指tim啦

_S UCAS-40052
_G 真三國無雙·聯合作戰 試玩版
_C0 錢全滿
_L 0x21372CA0 0x05F5E0FF
_C0 全倉庫補給品99個  
_L 0x813722CC 0x00C80001
_L 0x00000000 0x00000001
_L 0x81372394 0x00C80001
_L 0x00000000 0x00000000
_L 0x8137245C 0x00C80001
_L 0x00000063 0x00000000
_C0 全倉庫素材99個  
_L 0x813722CC 0x00C80001
_L 0x00000000 0x00000001
_L 0x81372394 0x00C80001
_L 0x00000001 0x00000000
_L 0x8137245C 0x00C80001
_L 0x00000063 0x00000000
倉庫最大為200,擴容地址尋找中。以上兩個代碼只可以使用一個。

_C0 等級99
_L 0x0139BCDF 0x00000063
_C0 經驗全滿
_L 0x2139BCE0 0x0098967F
_C0 全武器熟練全滿
_L 0x81378DF4 0x00060001
_L 0x100003E8 0x00000000
_L 0x8139BCE4 0x00060001
_C0 能力全滿
_L 0x8139BCF0 0x00060001
_C0 HP不減
_L 0x41342A48 0x00020001
_L 0x02580258 0x00000000
_C0 無雙不減
_L 0x21342A50 0x02580258
_C0 擊打數&殺人數
_L 0x1139BE86 0x0000270F
_C0 移動力&跳躍力大增
_L 0x11342A5A 0x000003E8
_L 0x11342A5C 0x000003E8
_C0 無限跳躍
_L 0x01342A62 0x000000FF

真三國無雙·聯合作戰 試玩版 呂布使用可能                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        内存地址
人物地址:
+4 的值 28貂蝉 29呂布 2A董卓  2B袁绍 2C張角
+8 的值 以上對應值-4 就是對應人物的状態畫面
主武器地址:01378720  +C  
副武器武器地址:01378720  +E
武器代码值 :D6 十字戟(吕布) EA 鞭(貂蝉) 03 杖(張角)
修改好后
存檔退出到標题頁再讀檔就能使用人物

_S UCAS-40052.rar (535 Bytes, 下載次數: 7)
回復 支持 反對

咁快有金手-  -用金手唔好玩的
回復 支持 反對